Stationsverhalen

Hier vertellen onze gasten, en wij, over inspirerende momenten in en rond Station Vinkeveen

Hieronder vind je een korte video (april 2024) van de mogelijkheden van Station Vinkeveen, met verschillende vergader-opstellingen. Veel is mogelijk in onze prachtlocatie. 

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

Robert Bicknese, coach/trainer, www.bicknese.com:

Station Vinkeveen is een geweldige groepslocatie. Zelf heb ik een aantal trainingen mogen geven op deze unieke locatie. Van alle gemakken voorzien, met goede break-out mogelijkheid en lekkere lunch. Wat verder zeker niet onvermeld mag blijven: de hartelijke en gastvrije ontvangst van Gert en zijn team, de middaghapjes met specialiteiten uit de buurt, de mogelijkheid om in de pauze een mooie wandeling te maken, de historische spoorweg-attributen die aan de bijzondere sfeer bijdragen en de ruime parkeergelegenheid. Ik zal zeker terugkomen! Dit is een dienstbeschrijving. Voeg meer details over deze dienst toe, zoals voordelen, uiterlijk, onderdelen, en waarde.

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

Maeike Pebesma, strategisch projectleider Provincie Utrecht:

Station Vinkeveen is mijn favoriete vergaderlocatie. Het ligt ideaal tussen de natuurgebieden Demmerik en Marickenland in, waar ik vanuit mijn werk bij betrokken ben. Voor partijen uit de omgeving is door de centrale ligging uitermate goed te bereiken. Zelf kom ik met de auto uit Utrecht – maar dat is een kort plezierig ritje, vooral als ik afrit Breukelen neem die via het mooie polderlandschap naar Vinkeveen voert. De vergaderruimte is ideaal voor een vergadering of een brainstorm, al dan niet gecombineerd met een veldbezoek. De koffie, thee en allerlei lekkere hapjes staan al klaar. Kortom: het Spoorhuis Vinkeveen maakt mijn werk leuker en gemakkelijker!

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

Thijs van Hofwegen, CEO Force21

Station Vinkeveen was voor ons de perfecte locatie voor de workshops die we hebben georganiseerd voor verschillende IT bedrijven. Wij wilden een omgeving die goed te bereiken was, en anders dan de geëigende standaard locaties, met de mogelijkheid tot een lunch. Daarnaast heeft het station een symbolische historie die afstraalde op de workshop onderwerpen. Veranderende marktomstandigheden, hoe ga je daar mee om? Gedurende de twee workshops voor in totaal 25 bedrijven bleken locatie en gastheerschap van Gert perfect aan te sluiten op ons programma, wat zorgde voor een levendige en succesvolle dynamiek in de groep.