Jouw inspirerende dag in Station Vinkeveen

Jullie training, meeting of heidag kan er als onderstaand uitzien, waarbij we samen met jou het programma bepalen. Je bent bij ons samen zonder anderen dus we zijn uiterst flexibel. En wij ontzorgen je qua organisatie volledig. 
Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

09.00 De gasten komen aan en parkeren gratis op ons eigen parkeerterrein direct voor de deur. Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar, en we kunnen je ook ophalen bij Amsterdam Station Rai (15 minuten rijden) of NS Station Breukelen (12 minuten rijden). Je bent bij ons samen zonder anderen, een dag echt weg met je team, collega's of cliënten. 

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

In de vestibule plaatsen wij een buffet met verschillende soorten koffie (Nespresso en filter), vele theesoorten, frisdranken, fruit, lifesavers, candybars, dat de hele dag beschikbaar is voor de gasten (wordt ververst). Bij binnenkomst staan er ook croissants en suikerbrood klaar voor de gasten die van ver komen. Heerlijk vergaderen in Vinkeveen. 

Vergaderen Vinkeveen Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

 09.30 Start van de meeting in de klassieke, lichte wachtkamer. Je zult merken dat in deze inspirerende ruimte ideeën gaan stromen  Hiernaast staan er twee break out rooms tot je beschikking.
Capaciteit in de wachtkamer: theater 50 gasten, in het rond 30, cabaret 28 (7 tafels), U-vorm 20 (zonder tafels 22), grote tafel 18, lunch 40. 

Binnen en buiten is het hier goed toeven

En je bent echt even helemaal weg met je collega's, team of cliënten. 
Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

12.15: lunch in het industriele bagage-depot of in de wachtkamer (bij mooie weer buiten op het oude perron). Het bagage-depot is ook de eerste break-out room met de volgende vergader capaciteit:
Theater 25 gasten, cabaret 20 (aan 5 tafels), in het rond 18, grote tafel 16, lunch 26.

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

Bij mooi weer lunchen we buiten op ons grote buitenterrein. Hier kunnen ook verschillende groepsactiviteiten plaatsvinden, van expeditie Robinson tot vuurspuwen (voor de klantenservice) en boerengolf. 
17.00: de borrel met een heerlijk stoer borrelgarnituur met streekproducten, goede wijnen, bier en fris sluit de dag feestelijk af, wellicht nog gevolgd door een diner. Dit verzorgen wij van goed-doch-eenvoudig tot super de luxe en culinair.

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

Tussen de bedrijven door laad je de accu weer even helemaal op tijdens een wandeling over het oude spoor, dwars door een beschermd natuurgebied. De wandeling begint bij onze achterdeur en kan met of zonder gids plaatsvinden. Heerlijk en verfrissend!
Station Vinkeveen is ook qua milieu een groene locatie: verwarming (en indien nodig in de zomer verkoeling) door zuinige, elektrische warmtepompen. Onze stroom is voor 100 % afkomstig uit wind- en zonne-energie.

Goed gastheerschap, uitstekende AV voorzieningen, lekker eten

Wij zorgen er voor dat het jouw gezelschap aan niets ontbreekt
Gert Tetteroo

De gastheer is Gert Tetteroo. Met meer dan 30 jaar  internationale ervaring in de evenementen-wereld zorgt hij dat jouw dag op rolletjes verloopt. Gert is ook de bewoner van Station Vinkeveen en vertelt graag over de geschiedenis van dit bijzondere gebouw. Station Vinkeveen is het ondernemende vergader-zusje van evenementenlocatie het Spoorhuis Vinkeveen. gert@stationvinkeveen.nl - 06 51327584

Vergaderen Vinkeveen Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

Station Vinkeveen is zeer goed uitgerust met alle AV middelen die je nodig hebt (en wat we niet hebben kunnen we voor je huren). Twee HD beeldschermen,  een filmscherm met bioscoopkwaliteit beeld en geluid, hoge snelheid internet, SONOS muziekinstallatie, whiteboard, comfortabele stoelen, flexibele tafels en een flip over met papier zijn standaard aanwezig en inclusief in de huurprijs.

Vergaderen Heisessie Utrecht Amsterdam Vinkeveen  Spoorhuis

De maaltijden worden bij ons extra goed verzorgd met lokale producten: kaas van de prijswinnende kaasboerderij Van der Arend, groenten/salades/soepen van de onvolprezen Vinkeveense groentehal Kok, vleeswaren van culinaire slager Van Kreuningen, wild en BBQ's van specialisten Bob en Paulette van der Spruijt. De luxe lunches en avondmaaltijden worden verzorgd door Van Barneveld Culinair uit Ouderkerk aan de Amstel.